Kutatóink

Glavanits Judit

Szakterületeim a közbeszerzés, blokklánc-technológia szabályozás és okosszerződések (smart contracts) valamint smart city és smart school projektek.

Keserű Barna Arnold

A kreatív ipar szellemi tulajdonjogi kérdéseivel, valamint annak általános polgári jogi összefüggéseivel foglalkozom.

Karácsony Gergely

Szakterületeim a mesterséges intelligencia működésének jogi kérdései, szabályozásának lehetőségei, valamint az adatvédelem.

Király Péter Bálint

Kutatási témám a blokkláncok, okos szerződések és kriptovaluták, valamint a videomegosztó platformok és videojátékok jogi vonatkozásai.

Kelemen Roland

Kutatási területeim a kibertéri folyamatok jogi vizsgálata, a különleges jogrend elméleti és történeti aspektusai valamint a katonai büntetőjog története.

Németh Richárd

Az additív gyártástechnológiák és a gamifikáció vizsgálata mellett a kibertér-fenyegetések és sebezhetőségek gazdasági hatásait kutatom.

Farkas Ádám

Az állam fegyveres védelmének rendszerével, fejlesztési irányaival, valamint ezek nemzetbiztonsági, kibertér műveleti aspektusaival foglalkozom.

Spitzer Jenő

A hibrid hadviselés és a nem állami szereplőkkel szembeni önvédelem nemzetközi jogi kérdéseivel, valamint a válsághelyzeti szabályozás aktuális kérdéseivel foglalkozom.